Altanet

Mentenanta IT

 

Subpagini

SC ALTANET SRL ofera 3 de pachete de servicii, care iti ofera garantia unei utilizari a calculatorului lipsita de griji.

In functie de solicitarile dumneavoastra, va asiguram:

Intre 4 si 30 de ore de asistenta lunara, adica intre 2 si 15 deplasari ale reprezentatului firmei Altanet, care se va ocupa de intretinerea calculatoarelor si echipamentelor integrate in abonament, la sediul firmei dumneavoastra. 

Intre 2 si 10 de interventii la cerere, reprezentand in total intre 2 si 10 ore de deplasare a reprezentantului Altanet la sediul dumneavoastra.

Suport tehnic gratuit prin telefon si e-mail.


Pentru a beneficia de serviciile de mai sus, trebuie sa selectezi tipul de abonament potrivit pentru fiecare echipament din reteaua ta (abonament hardware, software sau complet).

a) Solutiile oferite

ALTANET ofera 3 de pachete de servicii de intretinere a calculatoarelor, pachete care iti ofera garantia utilizarii calculatoarelor lipsita de griji.
In functie de marimea retelei tale poti alege unul din pachetele potrivite si anume:

 

NR. I II III
PACHET MINIM MEDIU MAXIM
Numar ore asistenta lunara 4 8 16
Numar ore interventie 2 4 6
Suport tehnic prin telefon sau email DA DA DA
Numar de sisteme recomandat 1-6 7-16 17-30
Pret lei lunar 150 250 450
  detalii-> detalii-> detalii->

 

b) Avantaje

  • Specialistii ALTANET raspund in orice moment cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra legate de problemele tehnice ale calculatorului.
  • Intretinerea permanenta a echipamentelor, inlatura orice problema legata de uzura atat fizica, cat si morala a acestora.
  • Posibiliatea folosirii unor echipamente de schimb puse la dispozitie de ALTANET pe perioada reparatiilor.
  • Chiria pentru aceste echipamente se plateste separat de abonament, aferent numarului de zile in care echipamentul a fost folosit.


Furnizarea prompta a pieselor de schimb.

  • Se acorda 3% discount fata de pretul de lista, pentru piesele de schimb cumparate de la ALTANET.
  • Se acorda garantie la manopera egala cu durata garantiei fizice a piesei, pentru piesele de schimb cumparate de la ALTANET.
  • Se acorda 10% reducere de la chiria echipamentelor de inlocuire pe perioada reparatiilor, pentru piesele de schimb cumparate de la ALTANET.

Sus