Altanet

Confidentialitate

 

 

 

Datele furnizate de tine in cursul navigarii acestui website pot fi utilizate de SC ALTANET SRL si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor sale.

Prin acordul tau exprimat prin accesarea si utilizarea www.altanet.ro datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de tine pot fi prelucrate si utilizate de SC ALTANET SRL in orice activitati si scopuri legate de marketing, de telecomunicatii cat si in scopul realizarii unui interes legitim al ALTANET, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau din : informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, varsta, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor ALTANET, cat si orice informatie furnizata de tine care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare  a site-ului web si nu doriti ca ALTANET sa va prelucreze datele cu caracter personal, nu mai utilizati acest site.

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. 

Pentru orice nelamurire cu privire la utilizarea site-ului ALTANET cat si la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poti apela la numarul de telefon 0351.439.464

De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.altanet.ro iti exprimi consimtamantul in sensul primirii de apeluri , mesaje text (SMS) sau e-mail-uri pentru promovarea serviciilor oferite de si/sau prin intermediul ALTANET.

Sus