Altanet

Returnare

 

Toate produsele oferite de ALTANET beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.


Termenul in care puteti solicita returnarea produsului este de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia. Clientii ALTANET pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat este integritatea ambalajului (exceptie facand sigiliul pachetului) si a produsului livrat. In cazul achitarii produselor prin card bancar, direct pe site-ul nostru, veti primi o notificare prin e-mail imediat ce contravaloarea produselor a fost returnata.

 

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile. In cazul achitarii produselor prin cardul bancar, direct pe site-ul nostru, veti primi o notificare prin e-mail, imediat ce contravaloarea produselor a fost returnata.


Costurile de returnare (transport) vor fi suportate de client. Produsul trebuie sa fie predat la sediul nostru din Craiova (Bulevardul Oltenia, nr. 61, bl. 61C -Parter, telefon 0351 - 439 464). Pentru ca returnarea sa fie completa este necesara inapoierea produsului impreuna cu certificatul de garantie (original) si cu factura fiscala (copie).


In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Altanet isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a retine o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.


In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din returnarea produselor se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna cumparatorului.

Sus