Altanet

Termeni si Conditii

 

Utilizatorii site-ului altanet.ro sunt rugati sa citeasca si sa accepte Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor utilizati si a conditiilor stipulate.

Altanet.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

ALTANET poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Altanet va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la vanzator.
Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea ALTANET SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.Dreptul de autor pentru anumite texte sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Aplicatia software folosita pentru dezvoltarea acestui magazin este Open Source E-Commerce Solutions, OsCommerce.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Altanet.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind conforme cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci.
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

 

3. CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Altanet.ro va respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Altanet.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Prin inregistrarea dumneavoastra in sectiunea Contul meu, sunteti de acord ca informatiile furnizate la data inscrierii, precum si orice alte informatii pe care SC ALTANET SRL le-ar putea obtine ca urmare a utilizarii site-ului altanet.ro, incluzand datele de trafic (ex.: durata, momentul si volumul comunicarii), sa fie prelucrate de catre SC ALTANET SRL in urmatoarele scopuri:
-   realizarea de rapoarte statistice cu privire la utilizarea serviciilor furnizate de catre SC ALTANET SRL;
-   marketingul si comercializarea produselor si serviciilor SC ALTANET SRL, prin orice mijloc de comunicare, incluzand apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite, e-mail, fax, telefon, apeluri preinregistrate etc.).
Totodata, utilizatorii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie dezvaluite partenerilor SC ALTANET SRL in vederea expedierii produselor si serviciilor comandate.
Informatiile vor fi prelucrate de catre SC ALTANET SRL in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 si 677/2001.
Informatiile pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

4. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Altanet va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


5. LIVRARE SI TRANSPORT

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinul nostru se incadreaza intre 2 si 5 zile din momentul inregistrarii comenzii in serverele Altanet.ro. Altanet isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu instiintarea cumparatorului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie si incasare. Altanet.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va rugam sa va adresati imediat la [email protected] sau la tel. 0351 439 464.
Toate produsele achizitionate prin site-ul altanet.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator. Altanet va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

 

6. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand bunurile si serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda. In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Altanet, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 10 zile.

 

7. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul altanet.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0351 439 464.

 

8. RASPUNDERE

ALTANET nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si, in special, pentru pierderea produselor.Altanet va fi raspunzator in cazul in care executarea comenzii nu indeplineste oricare din obligatiile contractuale.
Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania. Altanet.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Altanet.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat imediat despre acest fapt, notificare insotita de oferte de produse alternative.
Altanet.ro nu raspunde de eventualele defecte sau deteriorari ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Altanet.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor deteriorari si repararea lor revine in sarcina furnizorului produselor respective sau companiei de expeditie.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Altanet.ro, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor Altanet.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Altanet.ro de la acest client.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa altanet.ro face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

 

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

10. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

11. INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE.- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

Sus